Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Kedves Kati!
Köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat! Finom volt a házi süti és a pálinka is! Külön köszönet a szívélyes idegenvezetést. Reméljük még töltünk itt szép napokat! ”
Anna és Attila Alcsútdobozról

„Kedves Katalin!
Visszatérő vendégként köszönjük ismét a remek hétvégét, amit itt tölthettünk. Nagyon szép a lakás és még minden más. Külön köszönjük a vendégváró ajándékokat.
Köszi és üdv: ”
Aletta, Bea, Csabi, Kata, Norbi, Robi

„Kedves Katalin! Kedves családja!
Egy újabb és újabb élményekkel. Csodaszép idő fogadott, a megszokott kedvesség és Nagybörzsöny régi és új meglepetései. Újabb érvek amellett, hogy jövőre visszatérjünk az év valamelyik szakában.
Nagyon szépen köszönjük! ”
Móric, Lóri, Anikó és Pocaklakó

„Kedves Katalin!
Nagyon szépen köszönünk mindent! Megérkezésünk után pár perccel már eldöntöttük, hogy szeretnénk újra visszatérni!
Az ország ékszerdoboza a Börzsöny és benne egy igazi gyöngyszem a Tornácos Vendégház! Megható volt a figyelem és a gondoskodás. Köszönjük szépen a pálinkát és a forró, frissen sült sajtos és kolbászos kifliket! Pihentető napokat töltöttünk el Nálatok, sajnos hamar elteltek a napok! De jövőre újra jövünk! Köszönjük, hogy itt lehettünk! ”
Jutka, Gyula, Péter, Bea Esztergomból

„Kedves Katalin!
Már másodszor szálltunk meg itt a Tornácos Vendégházban és ezúttal is ugyanazt a figyelmet és kedvességet kaptunk, mint amikor először itt voltunk. Most már hárman voltunk itt, a kislányunk is nagyon élvezte a vendégházat, a tyúkokat a hátsó kertben, a fecskéket a verandán és mindent, a nyugalmat és csendet, amit Nagybörzsöny tud nyújtani. Ezúttal is annyit tudunk mondani, hogy újra vissza fogunk térni ide, vagy az új házba, amit mutattál
Köszönünk mindent!
Attila, Anna, Ivett

„Kedves Anna, kedves családod!
Köszönjük ezt az odaadó vendéglátást, gondoskodást, figyelmet, úgy éreztük magunkat, mintha már évek óta ismertük volna egymást. Béke, csend, nyugalom, ez árad ebből a kis házból, ahol valóban fel lehet töltődni. Köszönjük a feledhetetlen ízű kiflit, lekvárt, no meg a receptet!

Kedves Kati!
Sajnáljuk, hogy személyesen nem tudtunk találkozni, de nem most voltunk itt utoljára, biztosan visszatérünk még!
Szeretettel öleljük az egész családot! ”
Attila, Vali, Orsi Veszprémből

„Kedves Csomor Család!
Nagyon kellemes pihenés volt ez a 4 nap. Szép ez a ház, nagyon hangulatos és látszik, hogy a vendégeik kényelmére nagyon odafigyelnek. A "búcsú" fánkot külön köszönjük nagyon finom volt. ”
Szűcs család

„Kedves Katalin!
Szívesen fogunk visszaemlékezni az itt eltöltött egy hétre. A Tornácos Vendégház jó választásnak bizonyult itteni szálláshelyünkként. Tisztaság, rend, tágasság fogadott bennünket a házban és az udvaron is. Vendéglátónk kedves és figyelmes volt mindvégig. Külön köszönet a finom süteményekért. Bízunk benne, hogy máskor is jövünk! ”
Enyediné Illés Márta és Enyedi Tamás Debrecenből

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu