Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Másodszor töltöttünk itt néhány napot, ebben a szépséges, nyugalmat árasztó házban.
Köszönjük a szíves vendéglátást! A hely, a táj szépsége feltöltött bennünket. ”
Karcsai család Dunaújvárosból

„Kedves Katalin!
Csodálatos ház, csodás táj, fantasztikus élmény, tökéletes vendéglátás! A vendégváró falatokért külön köszönet.
Még visszatérünk! ”
Szarvas család Érd

„Kedves Katalin!
Köszönjük a vendéglátást. Ismét remekül éreztük magunkat. Az itteni ételeknek párja sincs! Boldogan, tömött hassal, új élményekkel gazdagodva térünk haza és reméljük, hogy a közeljövőben ismét visszatérünk! ”
Regi, Irén és Márk

„Kedves Katalin és Családja!
Köszönjük szépen ezt a kedves, mosolygós vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat ebben az ékszerdobozban. Kívánjuk a legjobbakat és hogy mindig leljék ennyire örömüket a vendéglátásban, árasszák továbbra is ezt a melegséget, ami szívből jön! Remélem még találkozunk! ”
Szeretettel: Erika és Márton

„Kedves Katalin!
Nagyon kedves régi ház, nagyon tetszett! Nagybörzsöny egy gyöngyszem a sok régi mesterséggel és finomsággal! Köszönjük a szívélyes vendéglátást, így tovább. ”
Zoltán, Anna, Levente, Bence, Nelli, Zsolt

„Kedves Katalin!
Bár ékes a magyar nyelv, de mi mégsem találunk megfelelő szavakat arra, hogy leírjuk azt a csodát, amiben itt nálatok részünk volt Igazi vendégszeretet a legkiválóbb fajtából! Nálatok az ember nem vendég, hanem családtag. Szívből kívánunk jó egészséget és minden jót, hogy ezt a hatalmas szeretetet még nagyon-nagyon sokáig tudjátok osztogatni.
Túl gyönyörű a környék, túl jó és tiszta a levegő, túl szép és otthonos a ház ahhoz, hogy mindez igaz legyen. Imádtuk azt a harmóniát és békét, amit az itt töltött napokban megtapasztalhattunk! (A Lobó pedig elrabolta a szívünket
Éva, Róbert

„Kedves Katalin és a Család!
Visszatértünk, hogy tavalyi bejegyzésünkben a helyesírási hibát kijavítsuk, s gondoltuk, ha már itt vagyunk elytünk egy újabbat, hogy jövőre visszatérhessünk Köszönjük az itt töltött húsvéti ünnepeket
Móric, Lóránt és Anikó

„Kedves Csomor család!
Mi ezt az üdülést karácsonyi ajándékba kaptuk. Akkor még nem gondoltuk, hogy valóban ajándék lesz ez a néhány nap, amit itt töltöttünk. Részben azért, mert a gyerekeinkkel lehettünk együtt, másrészt a hegyek, a tiszta levegő, a nyugalom és az Önök kedvessége, vendégszeretete miatt is. Igazán kellemes, örömteli napokat töltöttünk itt, amit Önöknek is köszönünk, bízva abban, hogy látjuk még ezeket a hegyeket és ezeket a völgyeket. ”
Köszönettel: Toldi János és felesége (az Alföldről)

„Kedves Csomor Család!
Csak csatlakozni tudunk a könyv előző bejegyzéseihez. Városi embernek igazi gyöngyszem e piciny falu, az emberek kedvesek, szívesen adnak tájékoztatást a messziről jövőknek, a csend, a nyugalom mind-mind hozzájárulnak a teljes kikapcsolódáshoz. A szállásadók kedvességéért, vendégszeretetéért külön köszönetet szeretnénk mondani. Az ő odaadásuk példamutató. Az itt eltöltött napok emlékét sokáig őrizzük és elvisszük Debrecenbe. Nagyon jó egészséget és sok-sok vendéget kívánunk. ”
Köszönettel: Varga család (Judit és Lajos)

„Kedves Kati!
Ismét felejthetetlen élmény volt, nagyon jól éreztük magunkat. A lepény finom volt, a ribizliért külön hála. Ígérjük, újra visszajövünk. ”
Puszi: Krisztina

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu