Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Visszatértünk, ahogy ígértük, Négy napot voltunk itt, de kevés volt. Ismét hihetetlen jól éreztük magunkat. Nem volt nehéz ilyen kényelmes és vendégszerető házban. A környéket egyszerűen nem lehet megunni, pedig már sokszor voltunk itt. Mindig van új felfedezni való. Biztosan visszajövünk hamarosan! Köszönünk mindent nagyon szépen! Sok sikert és sok vendéget!”
Flosz Család Óbudáról

„Nagyon jó volt itt. Köszönjük, hogy etethettük a csirkéket! Nagyon jó volt a lengőteke-bajnokság. Nagyon jó volt a kisvasutazás.”
Tóth Barnabás és családja Érd 2.E osztály

„Köszönjük a szívélyes vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat, a legközelebbi viszontlátás reményében.”
Anti, Szlovákia

„Nagyon szuper a vendégház! Köszönjük a finom vendégváró falatokat! Legközelebb egy hétre akarunk jönni! Köszönjük az egész szép hétvégét, ami a gyermekkoromra emlékeztetett!”
Pisti, Tündi, Lonci, Joli, Urbi

„Kedves Katalin!
Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, a nagyon finom málnát. Másodszor járunk itt, most is nagyon jól éreztük magunkat. A házikó nagyon-nagyon szép, hangulatos és tiszta. Az udvar is nagyon hangulatos, a növények csodálatosak! Igazán jót pihentünk, biztosan visszatérő vendégek leszünk. A lengőteke szuper! Kívánunk minden jót, a viszontlátásra.”
Fülöp Család Levente, Tibi, Kriszti és a pocaklakó Pomázról

„Idén nyáron újra ellátogattunk a Tornácos Vendégházba, ahol a már korábban tapasztalt szívélyes vendégfogadásban volt részünk. Idén is nagyon jól éreztük magunkat, este szalonnát sütöttünk a kertben, nagyokat sétáltunk a faluban és megkóstoltuk a híres börzsönyi lepényt is. Szeretnénk megköszönni a finom vendégváró falatokat és a mindenre kiterjedő figyelmességet.
A ház jó hírét másokkal is megosztjuk majd és reméljük, hogy mihamarabb visszatérünk!”
Panna és Balázs, Üröm


„Kedves Katalin!
Nagyon jól sikerült a kis házikó, gratulálok hozzá! Szuper volt itt lenni. Igazi nyaralás-érzés, pedig csak 2 nap volt. Remélem, sokan fogják még jól érezni magukat itt. Köszönjük a vendéglátást!”
Klári és Tamás

„Kedves Katalin!
Két kicsi gyermekünkkel voltunk itt (2 és 4 éves). Nagyon élvezték a nagy teret, a tollaslabdázást és az esti pillecukor-grillt.
Szerettük nagyon az apró meglepetéseket, reggel arra ébredtünk, hogy kotlós van az udvarunkban pici csibékkel, másnap felfedeztük a fecskéket.
A vendégház színvonala elsőrendű, minden nagyon szép, visszük a hírét, ez biztos!
A vendégváró palacsintát külön nagyon köszönjük! ”
Kati, Miki, Benedek, Emil

„Kedves Kati!
Köszönjük az odaadó vendéglátást, kényeztetést. Mi is felejthetetlen napokat töltöttünk itt. Csodálatos a ház, udvar, a környék, a falu. Tényleg érdemes mindent megnézni, kipróbálni, megkóstolni, mert ilyen csak itt van és első osztályú. Igazi vendégváró, szerető és kényeztető falu.
Az utánunk érkezők figyelmét felhívnám a Kossuth utca túlsó felén lévő kis boltra és a Kismarosi révnél balra lévő Arany Ászok sarokra. Érdemes betérni, a finomságokat megkóstolni (retro ízek, majdnem retro árakon a strand mellett).”
A visszatérés reményében búcsúzunk: Emi, Zoli, Kitti, Eszter

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu