Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Kedves Katalin!
Köszönjük szépen a kedves vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat.
Én a születésnapomra kaptam ezt a lehetőséget. Mindig emlékezetes marad számunkra ez a pár nap. Reméljük, hogy visszatérhetünk még. ”
Schmal Mária és az egész Schmal család Pilisborosjenőről és Budapestről

„Kedves Katalin és a többi háziak!
E csodaszép, kellemesen, lassan hömpölygő vidéken mi is észrevétlen visszafogtuk a tempót. Nagyon jól éreztük magunkat mindhárman, Móric kisfiunk szókészlete is biztosan tovább bővült a sok-sok érdekes, de a nagyvárosban ritkán látott dolgot tapasztalva. A sütemény és a pálinka különösen finomnak bizonyult!
Móric, Anikó, Lóránt z


„Kedves Katalin!
Feledhetetlen egy hetet töltöttünk itt, ebben a barátságos faluban. A vendégház szuper, tisztasága, felszereltsége példaértékű. Külön köszönet, hogy etethettük a tyúkokat:
Na és a süti... Kívánjuk, hogy sok vendég érkezzen a jövőben is a nagybörzsönyi Tornácos Vendégházba! ”
Sok szeretettel: Novák család

„Kedves Katalin és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szíves vendéglátást. A sütemény nagyon finom volt, a környék csodálatos. ”
Sok szeretettel: Korsós és Pálinkás család

„Kedves Katalin és Családja!
Először jártunk Nagybörzsönyben, ahol egy nagyon kellemes, nyugodt és élményekben gazdag hetet tölthettünk. Úgy gondoljuk, hogy a legjobb választás volt az Önök vendégháza. Jó szívvel ajánljuk barátainknak is. Külön köszönet a finomságokért. Reméljük, hogy máskor is visszatérhetünk és élvezhetjük az Önök vendégszeretetét. ”
Törő család Gyálról

„Kedves Katalin!
Köszönjük a csodás vendéglátást, a kedvességed és azt a szeretetet, ami körülvett minket e ház rendezettsége, tisztasága, szépsége által. Csodálatosan éreztük magunkat ez alatt az egy hét alatt, ez a ház valóban otthonunkká vált:
Tökéletes minden, úgy ahogy van:
A süti meg egyenesen mennyei volt és nagyon jólesett nekünk nemcsak a finomsága miatt, hanem a kedvesség, hogy ilyen dolgokkal színesebbé tetted nekünk a napokat.
Reméljük, visszatérhetünk még egyszer ide, ha nem is jönne össze, mi mindig szeretettel fogunk visszagondolni ezekre a napokra:
Szeretettel: Luca és Endre Magyaralmásról

„Kedves Katalin, Anika és János!
Igazi pihentető, nyugalmas, mégis látnivalókban gazdag egy hetet töltöttünk itt Nagybörzsönyben. Az erdei kisvasúttal utaztunk Nagyirtásra és vissza, ettünk Danikék kemencés lángosából, megnéztük a fából faragott csipkéket, a mézeskalácsokat. A Szent István templomban váci fiatalok zenei próbáját hallgathattuk meg. Bevettünk két várat is: Salgóvárat gyalogosan (kb. 17 km-t mentünk aznap hegyen-völgyön keresztül), Drégelyvárat Nagyorosziból, autóval. Anika és János kedves házigazdák voltak, vendégváró pálinkával, házi tojással, "ízőrző" sörkiflivel és húsos palacsintával kínáltak minket.
Az utolsó este is jól sikerült, kerti sütögetéssel és jó beszélgetéssel.
Minden szépet és jót kívánunk a Tornácos Vendégház gazdáinak és hasonlóan elégedett vendégeket! ”
Feri, Zsuzsa és Kata Tatáról

„Drága Vendéglátóink!
Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos 5 napot itt, ebben a varázslatosan szép házikóban! Fantasztikusan éreztük magunkat és tervezzük, hogy újra ellátogatunk ide.
Köszönjük a vendéglátást, a sok finomságot és elsősorban a figyelmet felénk!
Nagyon sok örömet, szépet és jót kívánunk.”
Anna, Miklós, Ádám, Enikő

„Bár csak egy éjszakát tudtunk itt tölteni, remek volt. A szíves fogadtatás, a késő esti időpont ellenére pálinkával, meleg, friss palacsintával vártak minket. Finom illatos ágynemű, kényelmes ágyak, kedves háziasszony!
Bár sok helyet kipróbáltam már az országban, az egyik legjobb volt a mai szállásunk! Köszönjük! Blogomban ajánlani fogom: www.bakancsesfakanal.blogspot.hu
Székesfehérvárról Jakab Erzsébet

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu