Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Szia Kati!
Köszönjük szépen a szíves vendéglátást. Lájkoltam az oldalad és raktam fel egy képet is. ”
Sok-sok puszi: Tamás

„Kedves Ani, János és Kata!
Csodálatos hetet töltöttünk Nálatok. Sokfelé jártunk már az országban, de ilyen páratlan vendégszeretettel még nem találkoztunk. Köszönjük a sok finom málnát, szörpöt, palacsintát, lepényt, isteni finom volt mind! Gyönyörű a környék és az időjárásnak hála minden nap megismerhettünk egy-egy szeletét kerékpárral vagy gyalogszerrel. A Dunakanyartól Kemencén keresztül, Nagyirtáspusztán át Kóspallagig remek túrákat tettünk. ”
Köszönünk mindent: Enikő, Mónika, Zoli


Első benyomás a házról és a szállásadóról: KIVÁLÓ! ”
Köszönettel: Oláh Csaba és barátai Kecskemétről

„Kedves Vendéglátók!
Köszönjük, hogy ismét itt lehettünk! Nagyon jól éreztük magunkat. A pálinka és a palacsinta (ismételni tudjuk magunkat) finom volt! Nemsokára vissza fogunk jönni. ”
Guti Erika, Bence, Attila

„Kedves Ani néni és Katika!
Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást. Ani néninek a sok finomságot, amit készített nekünk. Mindig szeretettel gondolunk majd vissza rátok, nagyon jól éreztük magunkat, teli élményekkel megyünk haza. Isten áldását kérjük a kedves családotokra, adjon jó egészséget nektek a továbbiakban is. ”
Szeretettel: Pongrácz család (Szilvi, Dávid és Bélus)

„Kedves Vendéglátók!
Nagyon köszönjük a "BARÁTSÁGOT". Szeretettel gondolunk és térünk vissza majd. ”
Békéscsabáról a Szerbé család

„Kedves Csomor Család!
Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást e gyönyörű parasztházban. A környék és a falu is gyönyörű, sokat túráztunk, kirándultunk. Nekünk és a gyerekeknek is életre szóló élményt nyújtott az Önöknél eltöltött kilenc nap.
Külön köszönjük a finom süteményt, a palacsintát és a szilvapálinkát! Szívből kívánjuk, hogy a vendégház és az Önök vendégszeretet még sok embernek nyújtson egy életre szóló élményt!

Köszönünk mindent! ”
Jekl család Bajáról: Gábor, Mónika, Tamás, Csenge.

„Kedves Kati, Ani és János!
Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást, gondoskodást, a sok-sok kedvességet, figyelmességet. A szállásunk kitűnő volt, a vendéglátás sok finomsága felejthetetlen. Jól éreztük magunkat ebben a csodálatos környezetben. Lobó és a csirkék is a szívünkhöz nőttek. Köszönünk mindent! Reméljük lesz még alkalmunk visszajönni! ”
Minden jót kívánunk szeretettel: Margó, Imre, Donatella, Zseraldin.

„Kedves Katalin!
Szeretnénk megköszönni a házban töltött nagyszerű pár napot. A vendégváró pálinka, fánk és lekvár isteni volt, szívélyesebb fogadtatást el sem tudnánk képzelni! Nagyon otthonos, felszerelt és tiszta minden. Tervezzük, hogy még visszatérünk. ”
Minden jót kíván: Zsuzsanna, Klára, Dávid, Krisztián, Tamás

„Kedves Katalin!
Bár az időjárás nem épp a terveinknek megfelelő volt, mégis három felejthetetlen napot töltöttünk Börzsönyben túrázással és bringázással. Az élményekhez nagyban hozzájárult az édesanyja vendégszeretete! Nagyon jól esett, amikor az egész napos túrázás után este egy nagy adag házi süti várt minket.
Jó szívvel visszük hírüket és biztosra veszem, hogy visszatérünk még! ”
Szilvia és András Tatabányáról

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu