Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Kedves Csomor család!
Ismét nagyon jól éreztük magunkat, még a rossz idő ellenére is Köszönjük a sok finomságot! ”
Erika és Márton

„Kedves Vendéglátóink!
Ismét 3 felejthetetlen napot töltöttünk itt, köszönjük a kedvességeteket, ha tehetjük, a nyári, őszi alkalmak után télen is ellátogatunk ide. Köszönjük a sok finomságot is! ”
Erika és Gábor

„Kedves Katalin!
"Felhők felett mindig süt a nap", s ez valóban így volt. Nagyokat kirándultunk a környéken s élveztük minden percét. Köszönet a finom falatokért, tiszta és kényelmes házikóért, s nem utolsó sorban a kedves vendégfogadtatásért! Biztosan jövünk még, de nem télen, hanem amikor élvezhetjük a kert adta örömöket is. Viszontlátásra! ”
Marcsi és Ferenc Tatabányáról

„Köszönjük a szívélyes vendéglátást, a nyugodt pihenés lehetőségét, a finom sütiket és a gyümölcslevet. Mindenkinek ajánlani fogjuk ezt a kellemes helyet. Minden jót, sok-sok kedves látogatót kívánunk! ”
Bartha Boróka, Botos Kristóf

„Kedves Katalin!
Gratulálunk, hogy ilyen szép állapotban sikerült megőrizni ezt a parasztházat. Minden körülmény biztosítva van a nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Nagyon jól éreztük magunkat a disznóvágáson és gratulálunk a lelkes, összetartó közösségnek is. Nagyon baráti, családias volt a hangulat, biztosan visszatérünk még egy olyan időpontban, amikor az időjárás is "kegyesebb" lesz és a táj szépségét is kiélvezhetjük.
Köszönünk mindent, viszontlátásra! ”
Nyerges Mária és családja

„Kedves Katalin!
Nagyon örülünk, hogy itt lehettünk néhány napot a Tornácos Vendégházban! Felejthetetlen élményekkel indulunk haza, csak azt sajnáljuk, hogy nem tudunk még pár napot maradni. Csatlakoznánk az előttük itt lévőkhöz, biztosan vissza fogunk térni!! Gyorsan beleszerettünk a faluba, a hegyekbe, és nem utolsó sorban a vendégházba. Pont ilyen kerestünk és cseppet sem csalódtunk! Le a kalappal! Gratulálunk, hogy ilyen hűen sikerült megőrizni a ház régi jegyeit. Köszönjük szépen a házi rétest, gyorsan el is fogyott! ”
Minden jót kívánunk:
Attila és Ivett

„Kedves Csomor Család!
Már harmadik alkalommal pihentünk nálatok a Tornácos Vendégházban, nem véletlen ez! A település és környéke gyönyörű és még sok új felfedeznivalót tartogat. A vendégház fantasztikus, kényelmes, szép, otthonos. A vendégszeretetetek pedig példaértékű: köszönjük a finomságokat és a kedvességeteket, rugalmasságotokat!! Biztos, hogy hamarosan újra eljövünk hozzátok pihenni és másokat is erre fogunk bátorítani!
Még egyszer köszönünk mindent és minden jót kívánunk nektek! ”
Erika és Gábor Dunakesziről

„Kedves Csomor Család!
Nagyon köszönjük az itt töltött szép napokat. Az eső sem rontotta el a kedvünket, kaptunk szivárványt, napsütést is, sok-sok finomságot, madárcsicsergést és rengeteg szép élményt. Biztosan visszatérünk még, Móric már most számolja a napokat. ”
Lóri, Móric és Anikó

„Kedves Vendéglátóink!
Csodálatos három napot töltöttünk el a Tornácos Vendégházban! Kitűnő vendégszeretet! Külön köszönjük a kiváló, ízletes málnát! Isten áldását kérjük a Vendéglátókra és e Házra!

Üdvözlettel: ”
Bacsi-Nagy Gergely erdőmérnök és családja: Ági, Mária és János

„Kedves Csomor Család!
Nagyon örültünk, hogy ide jöhettünk. Máskor is nagyon szívesen jövünk. A csirkék iszonyat aranyosak, a ház szebb nem lehetne. Üdvözlettel és szeretettel: ”
Sándor család

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu