Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Első osztályú szállás - első osztályú vendégszeretet.”
Szászék

„A vendégház remek kikapcsolódást biztosított nekünk. A táj lenyűgöző szépsége párosult a kiváló vendéglátással. Köszönjük.”
Ili és Tibor

„Nagyon jól éreztük magunkat itt Nagybörzsönyben. A vendégház nagyon szép, kulturált, otthonos. Sütöttünk szalonnát, körbebicikliztük az egész vidéket. Egy hét alatt 570 km-t mentünk. ”
Gábor Ferencvárosból és György Zuglóból

„Szeretettel visszük hírét a Tornácos kedves, barátságos, szíves vendéglátásának, és Nagybörzsöny, s Börzsöny szépségének. Köszönjük.”
Zsóka és János Szombathelyről

„A vadkörtétől a kolbászig minden kellemes, csodaszép és nyugalmat árasztó volt. Csak irigykedni tudunk és reméljük, visszatérünk. Köszönünk mindent!”
Dóri és Ati, Üllő, Debi és Zsolti; Csömör

„Kedves Katalin!
Igazán jól éreztük magunkat, bár tudtuk előre, hogy így lesz, annak ellenére, hogy itt nem kötelező a jókedv, mint pl. a Vidám Vasárnap c. TV Showban. Remek egy hely ez, az emberek kedvesek, a táj csodás. Üdv.
Ps: Köszi a sütit, igen finom volt!”
Nagy Bálint, Schön Éva Bp.

„Tisztelt Vendéglátóink!
Úgy jöttünk ide, hogy a legjobb szállást kerestük a környéken. Már sokszor jártunk itt a faluban átutazóban és csupa jó élményünk származik innen. Most már a szállás is csatlakozik hozzá! Sajnos csak egy napot voltunk itt, de ez idő is elég volt arra, hogy kedvet kapjunk egy újabb és hosszabb itt tartózkodásra. A ház színvonala és a háziak kedvessége mind-mind magas fokú vendéglátásról ad tanúbizonyságot. Nagyon jól éreztük magunkat. ”
Márti és Norbert Óbudáról

„A nagyon kedves, ízléses házban rögtön otthon éreztük magunkat. A kert hangulata és nyugalma arra késztetett minket, hogy egy napig ki se mozduljunk belőle Igazi feltöltődés volt!”
Laci és Kriszti

„Köszönjük a szíves vendéglátást, és a finom sajtos kiflit. A szállás felszereltsége, tisztasága példaértékű, magas színvonalú. Minden téren igazi kikapcsolódásban volt részünk. Viszontlátásra!”
Krisztina és Gábor

„Mi is csatlakozunk az előttünk lévőkhöz, jól éreztük magunkat. A tisztaság példátlan, elvisszük a jó tapasztalatokat.”
Kecelről

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu