Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

Vendégkönyv


Idézetek a ház vendégkönyvéből.


„Kedves Csomor család!
Amikor egy hete megérkeztünk a gyerekek azt mondták "csendes, nyugodt helynek látszik". Úgy gondoljuk, holnaptól, miután elmentünk, ismét az lesz:. A viccet félre téve, itt tényleg csend van, béke és nyugalom, amihez ráadás a vendégszeretet és a szép házikó! Fantasztikusak és fárasztóak a hegyek, de tele van "kincsesládával" így még biztosan visszajövünk! Már most hiányzik" ”
Bolla család Szigetszentmiklósról és Tóth család Nagyvenyimről.

„Drága Vendéglátóink!
Semmi sem tükrözi jobban tetszésünket, minthogy már érkezésünk után 10 perccel meghosszabbítottuk pihenésünket a Tornácosban:. Az első pillanattól nagyon jól éreztük magunkat, az itt töltött majdnem 3 napban elárasztottam a páromat gyerekkorom legszebb emlékeivel, amik talán sosem jöttek volna szóba, ha nem szállunk meg itt. Csodálatos a vendégház, a környék és legfőképpen az, hogy bárhová néztem, láttam, hogy Önök mindent szívvel-lélekkel csinálnak körülöttünk. A vendégváró pálinka és az első reggeli palacsinta zseniális volt, nagyon köszönjük. Mindenképpen visszatérünk és ajánlani fogjuk a Tornácos Vendégházat minden ismerősünknek, aki a tökéletes kikapcsolódásra vágyik. ”
Vica (Érpatak) és Péter (Pécs)

„Kedves Csomor Család!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jó volt minden, igazán csendes hely, egy kis időre lett hangos a gyerekektől. Nagyon finom volt a pálinka. Köszönünk mindent! ”
Eta, Lili, Alicia, Adrián Kecskemétről

„ Sokkal jobb volt, mint azt a honlap alapján elterveztem! Köszönünk mindent, a gyermekkényeztetést külön! ”
Sántha család Csongrádról

„Kedves Csomor Család!
Isteni volt a palacsinta és a lángos. Nagyon szép és jól felszerelt a ház. Köszönjük irántunk tanúsított vendégszeretetet és türelmet. Reméljük a tyúkok lelki békéje az elkövetkezendő napokban helye áll. Felejthetetlen élményekkel térünk haza és vissza… ”
Köszönünk mindent! Szoni, Nio, Samu, Marci
Szalontai-Fazekas Elvira

„Kedves Kati!
Köszönjük szépen, hogy ilyen kellemes helyen tölthettük el ezt a pár napot. A sörkiflinek igen nagy keletje volt.
Minden jót kívánunk, ”
Mák család

„Drága Vendéglátóink!
Nagyon köszönünk mindent, a kedves fogadtatást, a finom falatokat, a kedves mosolyt Csodálatos a táj, a környék. Elmondhatjuk, ilyen csodálatos helyen még nem jártunk. Bízunk benne, hogy járunk még erre és élvezhetjük a családi idillt, amit ide varázsoltatok. Köszönjük! ”
Lippai Katalin és Tari Nándor, Tari Dénes /Bordány/
Lippai Márta /Forráskút/
Lippai István, Kormányos Csilla /Kömpöc/

„Hálásan köszönjük a kedves, figyelmes és szívélyes vendéglátást! ”
Lengyel E. Szeged

„Kedves Vendéglátóink!
Köszönjük, hogy ilyen szép környezetben tölthettünk egy napot és egy éjszakát. A házikó elképesztően szép, kihasználtuk a kert adta lehetőségeket is. Köszönjük a figyelmes és nagyon kedves vendéglátást, a finom palacsintát és az élményt, ami egész életünkben elkísér. Biztosan jövünk még.
Kriszta és István

„Kedves Csomor család!
Köszönjük az itt töltött napokat és a szívélyes vendéglátást! A gyümölcs, a "gyümölcslé", a palacsinta mind nagyon figyelmes és finom volt! A ház tökéletesen felszerelt, így egyből otthon éreztünk magunkat! Sok látnivalót kihagytunk, de ez lesz a záloga, hogy visszatérjünk! ”
Szívélyes üdvözlettel:
Szenczi család, Péter és Zsófi

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu