Tornácos vendégház
Minden kedves vendégünket
vendégváróval fogadjuk!

TORNÁCOS VENDÉGHÁZ HÁZIRENDJE


Kedves Vendégeink!

Házigazdaként arra törekszünk, hogy a nálunk töltött idő alatt jól érezhessék magukat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kellemes élményekkel térjenek haza.
A Házirend a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

Érkezés/elutazás

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától, az elutazás napján délelőtt 12.00 óráig áll rendelkezésre.
Ha nincs vendég, lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség.
Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni a vendégregisztráció miatt a személyes okmányait (útlevél vagy személyi igazolvány).
Fizetési módok: készpénz, átutalás, Szép kártya (MKB, K&H, OTP).
Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni! Csak készpénzben!

Az épület és a kapu zárása

Távozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratát kulcsra zárni! Az épület bejárati ajtaja a kilincs felhúzását követően zárható kulcsra.
Kérjük a kulcsra nagyon vigyázzanak.
A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop stb.) felelősséget nem vállalunk.

Dohányzás

Az épületen belül TILOS a dohányzás! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!
Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében ne szórják el a csikkeket az udvaron, és a vendégház teljes területén, hanem azokat összegyűjtve a szemetesbe helyezzék. Az udvaron találnak kihelyezett hamutartókat.

Az épület és berendezési tárgyainak használata

A vendégház, és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, és tisztaságának megóvása érdekében kérjük azokat rendeltetésszerűen használják.
A bútorokat átrendezni kizárólag a házigazda beleegyezésével lehet. Az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.
A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy, a villany le van e kapcsolva, illetve a vízcsapok el vannak zárva.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az önhibánkon kívül történt eseményekből (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.) eredő károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni és kártérítést fizetni.

Hulladék kezelése

A háztartási (kommunális) szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben történik. Ha ez megtelik, kérjük ürítsék ki azt az udvaron található nagy fekete fedelű szemeteskukába. A konyhai, fürdőszobai szemetesbe való szemeteszsák a vendégházban rendelkezésre áll.

Házikedvencek, háziállatok

Házikedvencek hozhatók! Vendégházunk állagmegóvása érdekében kérjük az alábbi szabályok betartását:
A kutyusok nem aludhatnak az ágyban, nem fekhetnek a kanapén!
A gazdi köteles a kutyusok által esetlegesen okozott kárt megfizetni (ágynemű csere, dísztárgyak, berendezési tárgyak megrongálása)
A kert és udvar használata korlátlan, de az ürüléket kérjük összeszedni, kidobni!

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre, sütésre gáztűzhely áll kedves vendégeink rendelkezésére.

Tűzrakás, bográcsozás

Lehetőség van vendégeinknek bográcsozásra, tárcsázásra. A hozzá való eszközöket, valamint a tűzifát biztosítjuk. Kérjük azonban a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartását!

Szolgáltatások

A Vendégek részére a parkoló ingyenes. A wifi használata szintén ingyenes, melynek jelszava a vendégházban megtalálható.

Látogatók fogadása

A vendégházban a vendégek a házigazdával történő egyeztetés nélkül látogatókat nem fogadhatnak.
A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében a vendégházban 22:00 - 08:00 óra között TILOS hangoskodni, hangosan zenélni, vagy zenét hallgatni.
Házigazdaként fenntartjuk a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadjuk, illetve a vendégházból azonnal eltávolítjuk.

Köszönjük, hogy együttműködnek velünk annak érdekében, hogy az Önök számára a kirándulás, üdülés kellemes, jó hangulatban teljen. Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tornácos vendégház - 2634 Nagybörzsöny, Széchenyi u. 49/a. -Tel: 20-470-5802 - E-mail: katalin.csomor@invitel.hu